'

November 26, 2013

moškisvet.com: Ženo je slekel... -Novinar nima pojma o čem piše

Novinar/ka N.J. na portalu moškisvet.com očitno ne ve o čem piše/prepisuje/prevaja. Na naslovni sliki je xbox one, članek pa govori o PlayStation 4.
Kje Pro Plus pobira take novinarje?! Upam da ni to njihova "akademija".




Ženo je slekel in 15 minut razkazoval preko spleta!


PlayStation4 je šele dobro zaživel, ko je že 'kriv' za prvi škandal. Moški, ki je z najnovejšo igračko v živo igral igrice preko svetovno znane platforme Twitch, je namreč medtem preveč globoko pogledal v kozarec in naredil neumnost, ki mu je žena ne bo nikoli oprostila.

PS4
Če so v prvih tednih odkar se je na trgu pojavil težko pričakovani PlayStation4 njegovi uporabniki hvalili in hvalili prednosti nove igračke, kot so talk show in pravi igralski maratoni, je šel eden od uporabnikov nekoliko predaleč. Medtem ko je igral igrice, je ob njem na kavču ležala žena. Med igranjem sta skupaj zvrnila nekaj kozarčkov, ko je ona zaspala pa je uporabnik Darckobra steklenico začel prazniti kar sam. Ko se je prepričal, da žena trdno spi, jo je slekel, zatem pa je 15 minut razkazoval njeno oprsje vsem soigralcem, ki so bili tedaj povezani z njim preko spleta.
Po prvi prijavi je Twitch seveda blokiral uporabnika, vendar pa se je Sony sedaj znašel pred novim izzivom: poiskati bodo morali način, kako preprečiti tovrstne incidente, sicer se lahko kaj hitro zgodi, da se bo igralna konzola spremenila v 'porno chat'.

No comments:

Post a Comment