'

December 2, 2012

Predsedniške volitve 2012: Pahor proti Turku

No pa smo dočakali konec volitev in novega predsednika države. Turka so čisto pokopali negovi politični "strici, botri, prijatelji" in je postal še bolj pasiven in brez življenja. Po drugi stani pa se je Pahorju rasvetlilo in je prišel v deseta nebesa, njegova mam je zelo ponosna na njega.

Volilna udeležba je bila kar dobra za trenutne razmere v Sloveniji cc 40% in rezultat je zelo zanimiv, kot da so se vsi opredelili za Pahorja razen Volilcev Pozitivne Slovenije.

Ob vseh teh kampanjah, govorih in obljubami kako bo en ali drug kandidat rešil ljudi iz recesije, jim dal boljše pogoje za življenje in tako naprej... Začneš razmišljati ali lahko predsednik države res kaj spremeni? Ali je kateri predsednik do sedaj že kaj spremenil? Mogoče Kučan ampak šele po mandatu kot "stric iz ozadja". Predsednik države dejansko nemore nič narediti lahko samo usmerja če ga kdo hoče sploh poslušati.
Bolj o tem kaj bi rad oz je naredil se bolj govori koliko je zapravil in kaj je ušpičil v preteklosti.

Tako da ljudje ne se kregat kdo je rdeč, kdo bel, lev ali desen nobeden predsednik nima vpliva na vaše življenje.

Zanimivo je tudi da ko na 24ur prebiram članek o snegu po slovenije in ko pogledaš par komentarjev da bi videl koliko cm snega ima naprimer rogla vidiš samo politične komentarje ali pa protestne. Folk dejmo se umirit in ne vlačit politike povsod, malo se razbremenite in poskušajte uživati življenje. Tudi če si nizko se vedno najde nekaj dobrega samo poiskat je treba.

1 comment:

  1. "Turka so čisto pokopali negovi politični "strici, botri, prijatelji" in je postal še bolj pasiven in brez življenja."

    Jajca!
    Pokopala ga je 5 let trajajoča Janševa negativna kampanja. 5 letno permanentno metanje blata na Janševega političnega osovraženca je dalo svoj rezultat!

    ReplyDelete