'

December 3, 2012

So vam ukradli proteste?

Toliko kolikor sem se danes nasmeja ko sem bral članek na Delu pa že dolgo ne. Očitno so teorije zarote postale tudi pri nas zelo popularne oziroma jih Rok Kajzer zelo rad piše.

Kako je štabu Danila Türka uspela »operacija radar«, spodletel pa njeni cilj: uničenje Boruta Pahorja
So vam ukradli proteste? So. Če ste pozorno poslušali politike vladajoče stranke in njihove medijske podpornike, so. Ste verjeli, da ste v množici ljudi, ki si želi sprememb na bolje, med ljudmi, ki zahtevajo odpravo pokvarjene politične elite vseh barv in med državljani, ki jasno in glasno pogrešajo pravno in socialno državo? Toliko o vaši naivnosti. Bili ste zavedeni, bili - in ste - igračka velikanskega političnega kolesja iz ozadja.
Če ste res pozorno poslušali politike vladajoče stranke in njihove medijske podpornike, potem vam sodelovanje na mirnih demonstracijah danes odločno odsvetujem. Proteste vam je namreč ukradla stara levica in volilni štab poraženega predsednika republike. Oni so organizatorji, imeli pa so, če povzamemo politike vladajoče stranke in njihove medijske podpornike, večinoma samo en cilj: onemogočiti Boruta Pahorja, da prevzame položaj prvega moža v državi...

 Več si lahko preberete na delu

No comments:

Post a Comment